Duaların Kabulü İçin Yusuf Süresi “100 ncü Âyet-i Kerim”
Dua ve niyetlerimizin kabulü için okuduğumuz her dua helal ve makul istekler olmalıdır.
Duaya başlamadan her zaman önce Allaha hamd,Peygamberimize salavat ile başlanmalıdır.
Bu iki şartı kapsayan genel dua şöyledir.”“Elham hamdü lillâhi rabbil âlemin,ves salâtü ves selâmü alâ rasûlina Muhammedin ve alâ âlihi ve sahbihi ecmeıyn.”Ve aşağıdaki duayı 7 defa okuyun;
“Sübhane rabbiye’l-aliyyi’l-a’le’l-vehhab.La lahe ilallahu vahdehu la şerikeleh,lehül-mülkü ve lehü’l hamdü ve hüve ala külli şey’in kadir.”
Yusuf süresi 100 ncü Âyet-in Son kısmı duaların kabulü için gece yada gündüz (1664 ) defa okunur dua edilir.Her namazdan sonra 3 veya okuyabildiğiniz kadar okuyabilirsiniz.Günlük (100) defa okunabilir. Veya 1664 defa okunması daha etkili olur.
SIRRI ÇÖZÜLMEMİŞ KAPI, ZİRVE DUÂSI! DİYE SÖYLENİR.
Allah’ın izni ve yardımıyla helal olan her dua ve her niye için okunur.İmkansız denilecek şeylerin mucizevi şekilde mümkün olmasını sağlayan özel bir duadır.Burada Rabbimizin “Lâtif” İsm-i şerifi geçmektedir ki ,Rabbimizin bu ismi şerifi okumak duaların kabulü için keskin bir kılıç gibidir.İsteyen önce 129 “Yâ Latif c.c “okur ardından bu Âyet-i kerimi 129 veya okuyabildiği kadar okur.
“inne rabbî latîfun limâ yeşâu, innehu huvel alîmul hakîm(hakîmu).”
إِنَّ رَبِّي لَطِيفٌ لِّمَا يَشَاء إِنَّهُ هُوَ الْعَلِيمُ الْحَكِيمُ
Anlamı:”Muhakkak ki; benim Rabbim, dilediğine lütuf sahibidir. Alîm (en iyi bilen) ve Hakîm (en iyi hüküm veren, hikmet sahibi) olan muhakkak ki; “O” dur.”
Allah kabul etsin.